Hur klarar vi företag och samhälle ur krisen.

Riskanalys och krisledning

Hur klarar vi företag och samhälle ur krisen.

mars 16, 2020 Uncategorized 0

Idag har vår ansvariga för region SYD blivit intervjuad för att ge råd till näringslivet och sin syn på vad som behöver göras bland företagen för att hantera corona COVID-19 krisen

Situationen för många företag börjar bli mycket ansträngd just nu på grund av hur befolkning och samhälle har reagerat på coronasmittan. Just nu är det besöks-, hotell och upplevelseindustrin som har fått ta första tunga smällen. Men fler verksamheter kommer. och vi måste få så många företag som möjligt att överleva för att inte stå inför en ännu värre kris. Se till att du som företag har koll på de fem frågorna. Vi har på riskplan jobbat fram en modell för att snabbt få fram en riskanalys och prioritering på denna som även går att använda i applikationen Riskplan. Kontakta någon av våra regionsansvariga för att komma i kontakt med någon av våra konsulter för råd eller hjälp med hur ni bör agera i nuläget.

Ur artikeln :

”Kriskonsult ger råd: Så kan samhället klara coronakrisen

Coronaviruset kommer inte att försvinna i morgon.Men vad händer när lagren tar slut, när leveranser uteblir, när tjänster dras in och någon på din arbetsplats blir smittad?– Det är frågor som företag och organisationer redan nu måste förbereda sig för, säger Peter Mattsson, riskkonsult.”

LÄS HELA ARTIKELN på BLT HÄR